Protolight pro


Na meer dan 20 jaar onderzoek is Dr. Rer. Nat. Hartman Muller, samen met zijn Instituut voor Ruimte en Energieonderzoek, er in geslaagd meer inzicht te geven wat protonen-resonantie werkelijk is. Zijn Global Scaling is een openbaring en misschien wel de ontrafeling van onze evolutieleer.


Hij heeft vele artikelen geschreven over zijn werk en geeft in München en Berlijn les aan belangstellenden over deze moeilijke materie.


Hij studeerde van 1973-1979 aan de Universiteit van St. Peterburg voor Mathematiek en Fylosofie en promoveerde  aan de Akademie van URDSSR (voormalig Groot Rusland). In 1982 ontwikkelde hij de Global Scaling (ritme van het universum).


Hij noemt het de “Melodie van de Schepping”. Als je zijn verhandelingen met een open geest leest en je kan het begrijpen, dan wordt het duidelijk dat niets toeval is.


Het is niet eenvoudig om deze materie kort samen te vatten omdat het complexe mathematische berekeningen omvat, wat voor velen ons boven onze pet gaat. Door complexe logaritmische berekeningen uit te voeren, ontstaan er ritmische patronen. Het blijkt dat deze patronen bestaan uit protonen-resonantie die heel het universum omvatten. De protonen-resonantie bepaalt voor 99% alle processen van het universum, dus ook hier op aarde.


Het is Dr. Müller gelukt om heel het spectrum van het licht en de daarbij behorende frequenties in kaart te brengen. Buiten dit fenomeen zag hij patronen ontstaan van energiegolven (proton- resonantie). Daar waar de golven elkaar kruisten ontstonden de zogenaamde snijpunten. Op deze snijpunten blijkt de verdichting (massa) van de materie het grootst te zijn. Deze snijpunten vertegenwoordigen het totale lichtspectrum met de daarbij behorende frequenties.


Met deze wetenschap heeft hij een medisch apparaat ontwikkeld: de PROTOLIGHT. De theorie van Global Scaling heeft hij gekoppeld met het lichtspectrum van rood- en infrarood licht. Het wonderbaarlijke is dat dit licht op het diepste niveau van de cel werkt; dieper kan niet. De cel wordt op zijn eigen ritme behandeld en er ontstaat een snelle harmonisering binnen de cel. Deze homeostase zorgt ervoor dat cellen die ontregeld zijn,  zich binnen een ongelooflijk snelle tijd  kunnen herstellen.


                   

 

Wat gebeurt er dan?  Via de Protolight en de aangestuurde software wordt er rood- en infrarood licht samen met de protonen-resonatie in het lichaam gebracht. Dit stimuleert één van de belangrijkste enzymen Glutathionperoxydase. Dit enzym werkt als een anti-oxydant vooral in de lever en dit is juist het vitale orgaan waar alle biochemische processen verlopen. Door de hoge toxiciteit waaraan we elke dag onderhevig zijn, zie je dit enzym sterk achteruitgaan. Bij zware ziektes zien we dat dit enzym sterk achteruit gaat, met als gevolg dat een bescherming voor de cellen wegvalt. Het rode- en infrarood licht en de protonen stimuleren de ATP aanmaak in de mitochondrieën in een hoog tempo. Verder heeft het een positieve beïnvloeding op de calcium ionen.


Eind 2007 zijn er wetenschappelijke onderzoeken in de Loreley kliniek in Oberwesel gedaan, waar men de Protolight inzette voor herstel van open wonden en complexe breuken. Hier bleek dat het herstel 400 maal sneller ging dan de conventionele behandelingen. De Protolight is als medisch apparaat gekwalificeerd. Het is een handzaam toestel waar alles in zit. De bediening van de software gebeurt via een touch screen. Er zitten 2 applicatoren (rood licht en infrarood bestralers) aan het apparaat gekoppeld.


Dit apparaat kan op veel medische terreinen ingezet worden zoals fysiotherapie, dermatologie, orthopedie, sportblessures etc.


Wat wij en de behandelde patiënten ervaren hebben is voor ons niet te bevatten. Wij stonden versteld dat het zo diep en zo snel kan werken.