Narcose-Bestraling-Chemo


Veel mensen hebben last van narcose, bestraling of chemotherapie. In mijn praktijk kwam ik er achter dat deze een blokkade gaven in de citroenzuurcyclus. Men kan dit voorkomen door gehomeopathiseerde rechtsdraaiende melkzuren in te nemen. Als proef heb ik in 1987 10 patienten behandeld met dit middel. Het resultaat was verbluffend. Het middel is dan ook niet meer uit mijn praktijk weg te denken.


Produktnaam is SANUVIS van firma SANUM en wordt via Apotheek besteld bij firma HOLOMED te OOTMARSUM. Het produkt wordt in 50 ml flesjes (3 x daags 10 druppels voor de maaltijd) of in breekampullen geleverd. Persoonlijk gebruik ik de breekampullen. Bij ondersteuning van kanker kan men gedurende de chemotherapie of bestraling zelfs 3 x 50 druppels innemen. Dit produkt verbreekt ook een starheid in het bindweefsel.


Een paar dagen voor de narcose of andere behandeling beginnen met dit produkt. 1 ampul op een glas water en deze met kleine slokjes gedurende 3 uur opdrinken. Na een operatie zeker nog 4 dagen voortzetten. Bij bestaling of chemotherapie elke dag innemen gedurende de behandeling en nadien 14 dagen voortzetten. Binnen mijn praktijk gebruik ik de combinatie Traumeel (firma Heel) in tablet vorm met Sanuvis. Het herstel na een operatie gaat veel sneller. Patiënten die ik deze combinatie voorschreef hebben dit ook ervaren. Ziekenhuizen en behandelingscentra`s zagen dit ook bij de nacontrole van de patiënten. Persoonlijk vind ik het jammer dat ze deze combinatie niet gebruiken het zou een hele hoop ellende besparen. Info over Sanuvis kan men opvragen bij de firma HOLOMED.


Praktijkervaringen van Heilpraktiker H.A. Stormer