Froximun


Dagelijks worden we geconfronteerd met de gevolgen van onze overconsumptie. Niet alleen matrieël maar nog meer lichamelijk. Wachttijden in ziekenhuizen worden langer en ziekten rukken op. Diabetes, Alzheimer, Kanker en allerlei geestelijke klachten beklimmen de top 10 lijst.

De chronische klachten overspoelen en de reguliere geneeskunde doet wat het kan maar het antwoord is mager. We betalen een hoge prijs voor onze welvaart vooral waar het onze gezondheid aangaat. Ons lichaam draait op volle toeren om alles in rechte banen te leiden en dat vergt veel stuurmanskunst. Belaagd door milieuvervuiling door zware metalen (cadmium, kwik, lood), pesticiden, nitraten, alcoholen etc., blijft ons lichaam zijn best doen om dit probleem het hoofd te bieden.

Door de hoge stressfactor in ons bestaan zal er een moment komen dat ons immuunsysteem het allemaal niet kan bijhouden met als gevolg dat we aangevallen worden door deze afbraakproducten (vrije radicalen) en producten vanuit milieuvervuiling.


Door de media wordt men tegenwoordig bewust gemaakt dat het grootste gedeelte van het immuunsysteem in het maag-darmkanaal gevestigd is. Medici en paramedici weten dit al door hun opleiding(en) maar staan er niet goed voor open hoe belangrijk dit systeem is.

Alle biochemische processen die in het lichaam plaats vinden, zijn afhankelijk van dit complexe systeem. Als een geolied raderwerk doet het z'n werk, maar als het ontregeld wordt door externe of interne oorzaken dan kan je met je gezonde verstand wel bedenken wat de consequenties zijn.


Het proces van ontgiften verloopt onvolledig; gifstoffen worden normaliter gebonden om het vergiftingsproces onschadelijk te maken. Dit vindt niet of onvolledig plaats, wat weer een extra belasting geeft voor het immuunstelsel. Als noodoplossing worden deze stoffen in het bindweefsel opgeslagen. Dit proces kan jarenlang plaats vinden zonder dat men echt problemen hoeft te ondervinden. De omslag vindt plaats als het bindweefsel sterk wordt belast en zal het signalen uitzenden zoals pijn, moeheid etc. Dit varieert van lichte tot zware klachten, afhankelijk van de gevoeligheid van het zenuwstelsel.

Grote campagnes zoals afvallen, bewegen, ophouden met roken etc. worden gepromoot maar je hoort niets over een ontgifting doen. Er wordt wel wat gedaan aan ontzuring met een ontzuringsmiddel of een vastenkuur maar dat is een tijdelijke oplossing. Het grote probleem is dat ons voedingpatroon niet meer in balans is, zodat de productie van vrije radicalen sterk verhoogd is. We weten dat vrije radicalen onze celwanden kunnen vernietigen en dan allerlei ziekten kunnen veroorzaken. Vele wetenschappelijke onderzoeken wijzen dit uit.


Om dit allemaal voor te zijn, is er een product op de markt met de naam FROXIMUN MANC (Modifizierter Aktivierter Natur-Clinoptilolith) die op een eenvoudige manier vijandige stoffen in het maag-darmkanaal kan koppelen en deze op de natuurlijke weg het lichaam uit kan werken. Dit alles zonder bijwerkingen omdat dit een natuurproduct is. Het werkt als een stofzuiger en heeft een groot koppelvermogen op zware metalen zoals kwik, lood, cadmium, ammoniak, alcohol, nitraten en overtollige histamine.

Zelfs afbraakproducten die vrijkomen uit onvolwaardige verteringsprocessen, bacterie- en schimmeltoxinen worden gekoppeld en ontgiftig gemaakt en via de ontlasting het lichaam uitgewerkt. De vele onderzoeken in laboratoria bevestigen dit. Het product doet wat beschreven is.


Froximun is een puur natuurlijk product dat uit Clinoptiloliet bestaat. Het is een vulkanisch gesteente uit de mineralengroep Zeoliet. Het functioneert als een chelatenbinder. Het ziet er als een rasterwerk uit met een hoog gehalte aan Silicium. Door een speciaal modificatieproces wordt de werking hoog efficiënt. Dit rasterwerk (zie plaatje boven) heeft het vermogen net als een spons, de gifstoffen naar zich toe te trekken en het onschadelijk te maken. Tevens geeft dit rasterwerk magnesium, calcium, kalium en natrium af. Silicium is een onontbeerlijk mineraal voor het lichaam en het is de "voeding" van het bindweefsel. Ons lichaam bestaat uit 1/3 uit bindweefsel. Het bezit een "bindend" en een "geleidend" vermogen.

Wetenschappelijk onderzoeken van Dr. Steimecke, Dr, Walraph en Prof.Dr Karl Hecht ondersteunen daadwerkelijk de werking van Froximun.


Hierbij een opsomming wat vanuit de wetenschappelijke onderzoeken is vastgelegd.

 

 • Lood, cadmium en kwik worden in hoge mate uit het lichaam verwijderd.
 • Ammoniak, nitraten en alcoholen worden onschadelijk gemaakt en verwijderd.
 • Froximun wordt niet omgezet door de stofwisseling maar blijft actief in het maag- darmkanaal en

          kan daardoor zijn fysiologische ionen en osmotische uitwisseling werking uitvoeren
          (vastgesteld door isotopenonderzoek).

 • Voorkomt vermindering Diamineoxidase (histamine afbrekend enzym). Dit enzym voorkomt irritaties
     en ontstekingen aan de darmslijmvlies verder worden biogene eiwitten zoals tyramine, spermin en
     cadaverin afgebroken.
 • Versterking van het immuunsysteem.
 • Leverontlasting door bovengenoemde factoren dat weer resulteert in een goede
     hormoonhuishouding.

Onze planeet aarde bestaat uit talloze elementen waarvan er 2 het meest voorkomen: silicium en zuurstof, waarvan silicium het hoofdbestanddeel voor z'n rekening neemt. Silicium zou rijkelijk voorhanden moeten zijn in onze voeding maar dat is drastisch aan het verminderen omdat kunstmest de opname van silicium blokkeert.  Het is een mineraal dat moeilijk opgenomen wordt door het darmstelsel. Alleen in colloïdale vorm (gebonden aan een eiwit) wordt het opgenomen. In landen waar kunstmest nog geen hoogtij viert, is silicium vrij hoog in het voedsel te vinden.

Russische onderzoeksgroep onder leiding van M.G. Voronkov en de Amerikaanse silicium onderzoeker E.M. Carlisle (1970-1986) hebben de belangrijkheid van dit mineraal in kaart gebracht. Er zijn meer dan 5000 literatuurbronnen over dit mineraal.

Ondanks alle onderzoeken wordt dit belangrijke element  terzijde geschoven door de reguliere geneeskunde en die meer vertrouwen heeft in de chemische samenstellingen.

Dit mineraal is ook het kloppend hart in de ICT en Audio-Visuele technologie. Denk eens aan transistoren en de chips in computers, radio's en TV  etc. Ze worden gemaakt van silicium.

De natuur geeft antwoord op vele vragen die we als arts en therapeut hebben  bij hoe we een ziekteproces kunnen doorbreken. Wij maken onze zoektocht moeilijker dan het is, terwijl het onder onze neus te vinden is.


Froximun heeft vele toepassingen:

 • Chemische belasting
 • Immuumzwakte
 • Allergieën
 • Ziekte van Chron
 • Chemotherapie
 • Allerlei darmproblemen
 • Leacky Gutsyndroom

Laatste onderzoeken van Prof.Dr. Karl Hecht laat zien dat bij darmkanker de Diaminoxydase drastisch verlaagd is. Dat betekent dat het risico voor darmkanker sterk verhoogd is.

Verschil tussen Froximun en andere producten van gelijke strekking is dat de ander producten een nanotechnologie hanteren. Dit betekent dat het opgenomen wordt en in het bloed belandt. Omdat het geen rasterwerk bevat, vindt er geen