Frequentie theraphie


Dr. Rife was de ware grondlegger van de frequentietherapie


Dr. Rife               Dr. Hulda Clark


Dr. Rife was de ware grondlegger van de frequentietherapie. Zijn geest was verder dan de tijdslijn waarin hij leefde. Het was verbazingwekkend hoe hij een complexe microscoop ontwikkeld had met de beperkingen van die tijd waarin hij leefde. Door de uitvinding van elektriciteit kwam er een stroomversnelling in ontwikkelen van verschillende apparaten. De medische wetenschappers waren ook op zoektocht naar verbetering van levenskwaliteit en zagen ook mogelijkheden van het toepassen van elektriciteit.


Dr. Rife ontwikkelde verschillende apparaten zoals glasbuizen gevuld met edelgassen en deze te koppelen aan elektriciteit en magnetisme. Hierdoor ontstonden bepaalde frequenties (trillingen). Door deze frequenties af te geven aan het lichaam zag hij dat behandelde patiënten van bepaalde ziekten af kwamen. Zijn grote ontdekking de BX virus (kankerverwekker) in zijn laboratorium. Hij kreeg veel bewondering van zijn vakgenoten en zo ontstond er een societeit van artsen die met hem wilden samenwerken om deze frequentietherapie door te ontwikkelen. Helaas stak de FBI er een stokje voor. Op het internet staan vele artikelen over en van hem beschreven. Het is de moeite waard die te lezen.


In jaren '70 van de vorige eeuw stond Dr. Hulda Clark op en pakte ze het werk van Dr. Rife weer op en heeft een grote bijdrage geleverd in ons dagelijks werken met frequentieapparatuur. Zij ontwikkelde de befaamde zapper-therapie. Helaas is ze vorig jaar september overleden. Met veel geduld heeft ze honderden frequenties in kaart gebracht zoals virussen - ziekten - bacteriën etc.  Zij heeft haar werk vrijgegeven zonder één cent voor te vragen. Ze vond het veel belangrijker dat mensen op een natuurlijke manier behandeld werden dan gebruik te moeten maken van farmaceutische geneesmiddelen. In haar jonge jaren en werkend als arts heeft ze de schade van de geneesmiddelen kunnen aanschouwen. De liefde voor de medemens, haar eenvoud en niet aflatende zoektocht naar frequenties om zieke mensen te willen helpen moet een voorbeeld zijn voor alle hulpverleners die met frequentietherapie werken.


Als je op onderstaande links klikt dan kan je zien hoe frequenties een virus en bacterie doden.