Allergie


Er zijn veel misverstanden over allergie.

Met ziet dit probleem niet als ziekte maar als een lastig symptoom dat bestreden wordt met anti - histamine- of andere medicijnen. Vaak worden allergie-mensen ongevoelig (gedesensibiliseerd) gemaakt voor de desbetreffende allergie, om zo het probleem op te lossen.


Achter een echte allergie schuilt een groot probleem dat complex in elkaar zit. Het is niet alleen een lichamelijk probleem maar ook de geest speelt een grote rol in het ontwikkelen van een allergie. Om een allergieprobleem te kunnen begrijpen moet je inzicht hebben in de werking van het darmstelsel, want daar ligt de bron van het probleem. Als je weet dat 80% van het afweermechanisme zich in en rond het darmstelsel bevindt, dan begrijp je dat juist dit gebied belangrijk is, om een andere kijk op allergie te krijgen.


Het zou te ver gaan om alles goed te kunnen uitleggen en zal me beperken tot het benoemen van storende factoren die een allergie verergeren. Veel allergie patiënten kunnen geen melkproducten, gluten of suikers verdragen laat staan verteren. Verder ontwikkelen allergie patiënten voedingsintoleraties (uit laten zoeken d.m.v. MORA -, L.I.F.E. of BICOM bioresonantie apparatuur). Wat ik in mijn onderzoeken zie is dat de darmflora disbiotisch (veel gisting en rotting) is. Bijkomende factoren als hypoglycemie (lage bloedsuikerspiegel), verzuring van het bindweefsel, hormoonschommelingen zorgen ervoor dat de stofwisseling onstabiel wordt. Een allergie is voor het lichaam een constante ontsteking en dat zorgt ervoor dat het immuunsysteem geen moment rust krijgt. (fysieke stress)

Als een allergie kunstmatig (anti-histamine) en langdurig onderdrukt wordt, dan kan er op een dieper nivo in het lichaam een andere ziekte ontstaan

Denk niet dat je even een allergie weg haalt want dat is een utopie. Een langdurige allergie zit diep verankert in de totale persoon. Het beste resultaat om een allergie kwijt te raken is d.m.v. het MORA -, L.I.F.E. of  BICOM bioresonantie apparaat. Dan nog vergt het doorzettingsvermogen. De patient moet wel weten of hij echt zijn allergie kwijt wil!

Een allergie ontstaat vanuit een geestelijk trauma en kan zich diep in onze matrix nestellen.

Als je allergisch bent en je durft diep in jezelf te kijken dan heb je meestal problemen met acceptatie!!